golflidmaatschap

Golf abonnement en lidmaatschap

We gaan het weer hebben over het golf abonnement of golf lidmaatschap. Steeds meer golfbanen passen hun golflidmaatschap aan en bedenken nieuwe vormen van golfabonnementen. Steeds meer golfbanen gaan over op het maandelijkse golf abonnement en daarbij de betalingen. Ook zien we steeds meer golfarrangementen om de golfers een dagje optimaal te verwennen! De eerste acties om lid te worden staan al online. Je golft dan de laatste maanden van het jaar gewoon “gratis” of stap nu in en profiteer van……. In dit golf artikel vragen we wat jij dit jaar gaat doen. Daarnaast een paar leuke abonnementen en golf aanbiedingen. Heb je zelf een leuke actie gezien schrijf dit dan even in de reacties onderaan deze pagina.

Golf lidmaatschap?

Weet jij al wat je dit jaar gaat doen met golfen? Blijf je lid bij de golfclub waar je nu zit of stap je over naar een andere golfbaan? Stop je helemaal met je huidige golf lidmaatschap en ga je vrij golfen? Of ben je aan het kijken naar een andere vorm van bijvoorbeeld een ronde kaart of ander golf abonnement?

De nieuwe golfer en het golf lidmaatschap

Als je een beetje het golfnieuws en de golfartikelen omtrent het golf  lidmaatschap hebt gevolgd, dan weet je dat diverse golf instanties, stichtingen en de golfbanen zelf zich al jaren bezighouden met de “nieuwe” golfer. Dit is de golfer die iets minder tijd heeft (of zichzelf gunt) en vooral een gevoel van vrijheid wil. Dit is ook de golfer, ook al ontkennen veel partijen dit nog steeds, die een simpele rekensom maakt van de totale kosten van het golf lidmaatschap. Lidmaatschap kost €1000 en een ronde gemiddeld €45. Daar kan de nieuwe golfer dus 25 rondjes van golfen in een jaar. Of deze golfer neemt een tijdelijk golf abonnement van €300 en speelt 3 á 4 maanden in zomer en voor de rest zoekt hij of zij een greenfee actie.

De Golfclub en het lidmaatschap

Ja maar…. zegt de golfclub, het golf lidmaatschap heeft enorm veel voordelen.
Ja maar…. zegt de golfer, dan speel ik alleen maar op 1 golfbaan.
Ja maar…. zegt de golfclub, we hebben ook samenwerkingen met andere banen.
Ja maar…. zegt de golfer, het is veel geld en weet niet of ik het er wel uit haal.

En zo gaat de discussie verder en verder. Dat er iets moet of moest veranderen is wel duidelijk! Waarom schrijven we ” moest”? Omdat er ook heel veel golfbanen zijn die al een paar jaar bezig zijn met veranderen en innoveren. Golfbanen die niet afwachten maar gewoon doen. Golfbanen die actief zijn met social media, leuke maandelijkse acties hebben en die hun leden verwennen. Er zijn diverse golfbanen die een website hebben waardoor je gelijk zin hebt om daar te golfen. Golfclubs die geen standaard tekst hebben met “als gast bent u ook van harte welkom”.

Verschillende golf abonnementen en aanbiedingen

Ondertussen hebben we al aardig wat golf aanbiedingen in gepromoot en nog vele greenfee acties zullen volgen. Vooral de golf rondekaarten en het maandelijks golf abonnement zetten de trend.

  • Lidmaatschap met samenwerkingsverbanden (golfen voor een gereduceerd tarief op een andere golfbaan)
  • Strippenkaarten
  • Proeflidmaatschap voor 3 maanden
  • Rondekaarten
  • Spaaracties
  • Meerdere golfarrangementen

Golf abonnementen

Golf strippenkaarten, golf abonnementen of een tijdelijk golf lidmaatschap zijn niet meer weg te denken bij golfbanen. Een paar jaar geleden waren deze vormen nog niet zo populair maar de laatste jaren heeft bijna elke golfbaan in Nederland wel zo’n abonnement. In onderstaande lijst is het niet zo dat nummer 1 ook de nummer 1 is. Het zijn gewoon een paar acties of abonnementen die er erg leuk uitzien. Soms kun je hiermee goedkoop golfen en soms ligt het tarief wat hoger maar krijg je wat extra’s.

Zaanse Golf

De Zaanse Golfclub kent heel veel verschillende abonnementen en lidmaatschapsvormen. Weekend, doordeweeks, winter, zomer, jeugd….
Meer weten? Klik hier

Prise D’eau golf

Al jaren richt Prise D’eau golf zich op de bredere golfmarkt met leuke acties en abonnementen. Je kunt ook gewoon even een proeflidmaatschap afsluiten om te kijken of het wel leuk is. Meer weten? Klik hier

Golfpark De Haenen

Een dagje golfen, arrangementen, rittenkaarten en nog veel meer. Misschien is Golfpark de Haenen wel wat voor jou…Klik hier

Golfpark Hitland

Elke maand heeft Golfpark Hitland leuke greenfee acties. Maar Hitland heeft ook scherp geprijsde rondenkaarten. Klik hier

Golfbanen en acties!

Weet jij nou ook een golfbaan met leuke golf abonnementen of met een speciaal lidmaatschap? Dan hoor ik dat graag! Geef onderaan dit golfblog je reactie of stuur een mail naar info@golfaanbieder.nl.

Vergeet je niet in te schrijven op onze gratis nieuwsbrief! Wekelijks leuke aanbiedingen en greenfee acties….

Golfaanbieder.nl nieuwsbriefGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *