Dure golfmaterialen voor thuis

Dure golf trainingsmaterialen voor thuis

Thuis golfen? De afgelopen weken zijn we er maar druk mee geweest. In ons vorige blog hadden we het over de top 3 golf trainingsmaterialen voor thuis. In dit golf artikel geven we je een aantal voorbeelden van dure golf trainingsmaterialen. Handig of niet, wel prijzig.

PGM putting en afslagmat

Voor €600 heb je de PGM putting en afslagmat. Alsof je op een echte green staat! Wil je de beste putter in golf worden?

Explanar home trainer

Voor €790 heb je de Explanar golf home trainer binnen. Met slechts een paar minuten per dag gebruik te maken van dit apparaat train je de perfecte golfswing.

explanar-golf-swing

Ernest Sports ES14

Voor rond de €500 heb je de launch monitor ES14 van Ernest Sports in huis. Het model biedt een breed pakket aan informatie. Met deze launch monitor check je je volledige golfswing. Best handig!

  • Clubsnelheid
  • Starthoek
  • Balsnelheid
  • Spin
  • Afstand
golf launch monitor

Tour Tempo Speedball

Voor €130 heb je de Tour Tempo golf speedball. De Speedball heeft de lengte van een 5-ijzer om je snelheid door de bal te trainen en het doel recht te raken. De Ball heeft klitteband die het doel meeneemt als je het goed (= recht) raakt. Inlcusief trainings DVD met veel oefeningen.

Scooter

In plaats van je draagtas, golftrolley of misschien wle je elektrische golftrolley kun je ook je ook met een scooter door de baan. Slechts €2250.

Golfsimulator

Als we ruimte en geld zouden hebben dan stond dit apparaat al in huis, de golfsimulator.


Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

New Balance golfschoenen

De nieuwe golfschoenen van New Balance. Hip, trendy, sportief , diverse kleuren en betaalbaar. Meer info?

Nike Air Max 90 G NRG

De nieuwe Nike Air Max 90 G NRG! Net zoals veel andere modellen zijn ook de nieuwste NRG’s weer beestachtig…

Beste driver voor beginners

De beste driver voor beginners? In dit golf artikel een handig overzicht van de beste modellen golf drivers voor de beginnende golfer!

Goedkope golfschoenen

Als je goedkope golfschoenen koopt dan hoeft dat tegenwoordig niet te betekenen dat die schoenen van een B-merk zijn! Check onze tips en scoor de beste golfpatta’s voor de laagste prijs…

Ping G430 driver

De nieuwe driver van Ping, de G430! In 2023 de driver waar Ping de markt mee probeert te veroveren. 3 knallers met ieder hun eigen specs. Afstand en vergevingsgezindheid staat voorop!

Callaway Paradym driver

De nieuwe driver van Callaway, de Paradym! Volgens Callaway zelf kan dit de #1 driver van 2023 worden die geschikt is voor elk niveau golfer. Check hier meer info over deze nieuwe modellen.

Golf slice

Heb jij dat ook? Dat je met je dikke golf driver vaak een afwijking naar rechts hebt. Een slice noemen we dat en hier hebben we een oplossing voor!

Duurste golftas

Opzoek naar de duurste golftas oftewel “the most expensive golfbag”? In dit golf artikel geven we je een paar mooie voorbeelden van dure golftassen van diverse golfmerken

Comments 1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *