Dure golf trainingsmaterialen voor thuis

Thuis golfen? De afgelopen weken zijn we er maar druk mee geweest. In ons vorige blog hadden we het over de top 3 golf trainingsmaterialen voor thuis. In dit golf artikel geven we je een aantal voorbeelden van dure golf trainingsmaterialen. Handig of niet, wel prijzig.

Explanar home trainer

Voor €790 heb je de Explanar golf home trainer binnen. Met slechts een paar minuten per dag gebruik te maken van dit apparaat train je de perfecte golfswing.

explanar-golf-swing

Ernest Sports ES14

Voor rond de €500 heb je de launch monitor ES14 van Ernest Sports in huis. Het model biedt een breed pakket aan informatie. Met deze launch monitor check je je volledige golfswing. Best handig!

  • Clubsnelheid
  • Starthoek
  • Balsnelheid
  • Spin
  • Afstand
golf launch monitor

Greentec Smartline afslagmat

Voor €300 de perfecte afslagmat in je tuin of woonkamer? Chippen, pitchen of misschien we een volledige golfswing maken vanaf de perfecte golf afslagmat.

golf afslagmat

Tour Tempo Speedball

Voor €130 heb je de Tour Tempo golf speedball. De Speedball heeft de lengte van een 5-ijzer om je snelheid door de bal te trainen en het doel recht te raken. De Ball heeft klitteband die het doel meeneemt als je het goed (= recht) raakt. Inlcusief trainings DVD met veel oefeningen.

Golfsimulator

Als we ruimte en geld zouden hebben dan stond dit apparaat al in huis, de golfsimulator.


Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.