Dure golfmaterialen voor thuis

Dure golf trainingsmaterialen voor thuis

Thuis golfen? De afgelopen weken zijn we er maar druk mee geweest. In ons vorige blog hadden we het over de top 3 golf trainingsmaterialen voor thuis. In dit golf artikel geven we je een aantal voorbeelden van dure golf trainingsmaterialen. Handig of niet, wel prijzig.

PGM putting en afslagmat

Voor €600 heb je de PGM putting en afslagmat. Alsof je op een echte green staat! Wil je de beste putter in golf worden?

Explanar home trainer

Voor €790 heb je de Explanar golf home trainer binnen. Met slechts een paar minuten per dag gebruik te maken van dit apparaat train je de perfecte golfswing.

explanar-golf-swing

Ernest Sports ES14

Voor rond de €500 heb je de launch monitor ES14 van Ernest Sports in huis. Het model biedt een breed pakket aan informatie. Met deze launch monitor check je je volledige golfswing. Best handig!

  • Clubsnelheid
  • Starthoek
  • Balsnelheid
  • Spin
  • Afstand
golf launch monitor

Tour Tempo Speedball

Voor €130 heb je de Tour Tempo golf speedball. De Speedball heeft de lengte van een 5-ijzer om je snelheid door de bal te trainen en het doel recht te raken. De Ball heeft klitteband die het doel meeneemt als je het goed (= recht) raakt. Inlcusief trainings DVD met veel oefeningen.

Scooter

In plaats van je draagtas, golftrolley of misschien wle je elektrische golftrolley kun je ook je ook met een scooter door de baan. Slechts €2250.

Golfsimulator

Als we ruimte en geld zouden hebben dan stond dit apparaat al in huis, de golfsimulator.


Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Golfclubs gestolen

Wie helpt Joost mee zoeken naar zijn gestolen golfclubs? Rond 10 augustus zijn de clubs uit zijn auto in Den Haag gestolen.

PGA Tour 2K23

Hij is terug, Tiger Woods, in de nieuwe PGA Tour 2K23 golf game! Wordt dit de beste golf game ooit?

Golfset kopen advies

Golfset kopen? Gebruik deze tips voor de aanschaf van je nieuwe golfclubs!

Duurste golftas

Opzoek naar de duurste golftas oftewel “the most expensive golfbag”? In dit golf artikel geven we je een paar mooie voorbeelden van dure golftassen van diverse golfmerken

Hoe gebruik ik mijn putter?

Je ziet de pro’s op de televisie en je droomt ervan. Een putt van 12 meter midden in de hole! Is het je ook wel eens opgevallen dat deze pro’s bijna geen 3-putts maken? Dat is juist de kracht om een goede score binnen te brengen en je handicap te verlagen. Geen 3-putts meer!
Wil jij weten hoe?

Golfen in het buitenland

Golfen in het buitenland, net even iets anders en misschien wel het leukste uitje van het jaar. Of je nu gaat golfen in Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal of Turkije. Heerlijk om er even uit te zijn.

Pitchmark? Hoe irritant!

200 pitchmarks op 1 green? Ierse greenkeepers maakte er foto’s van! Een achtergelaten golf pitchmark staat zeker in de top 5 ergernissen van een golfer. In dit golfartikel meer info over de pitchmark en de beste pitchfork. En aandacht voor de vraag “hoe repareer je een pitchmark tijdens golfen?”.

Golfen in de regen? 10 tips!

We gaan weer naar de periode met regen, wind en kou. Toch kan je in deze periode nog steeds perfect golfen.
10 snelle tips!

Comments 1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.