Dure golfmaterialen voor thuis

Dure golf trainingsmaterialen voor thuis

Thuis golfen? De afgelopen weken zijn we er maar druk mee geweest. In ons vorige blog hadden we het over de top 3 golf trainingsmaterialen voor thuis. In dit golf artikel geven we je een aantal voorbeelden van dure golf trainingsmaterialen. Handig of niet, wel prijzig.

PGM putting en afslagmat

Voor €600 heb je de PGM putting en afslagmat. Alsof je op een echte green staat! Wil je de beste putter in golf worden?

Explanar home trainer

Voor €790 heb je de Explanar golf home trainer binnen. Met slechts een paar minuten per dag gebruik te maken van dit apparaat train je de perfecte golfswing.

explanar-golf-swing

Ernest Sports ES14

Voor rond de €500 heb je de launch monitor ES14 van Ernest Sports in huis. Het model biedt een breed pakket aan informatie. Met deze launch monitor check je je volledige golfswing. Best handig!

  • Clubsnelheid
  • Starthoek
  • Balsnelheid
  • Spin
  • Afstand
golf launch monitor

Tour Tempo Speedball

Voor €130 heb je de Tour Tempo golf speedball. De Speedball heeft de lengte van een 5-ijzer om je snelheid door de bal te trainen en het doel recht te raken. De Ball heeft klitteband die het doel meeneemt als je het goed (= recht) raakt. Inlcusief trainings DVD met veel oefeningen.

Scooter

In plaats van je draagtas, golftrolley of misschien wle je elektrische golftrolley kun je ook je ook met een scooter door de baan. Slechts €2250.

Golfsimulator

Als we ruimte en geld zouden hebben dan stond dit apparaat al in huis, de golfsimulator.


Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Pitchmark? Hoe irritant!

200 pitchmarks op 1 green? Ierse greenkeepers maakte er foto’s van! Een achtergelaten golf pitchmark staat zeker in de top 5 ergernissen van een golfer. In dit golfartikel meer info over de pitchmark en de beste pitchfork. En aandacht voor de vraag “hoe repareer je een pitchmark tijdens golfen?”.

Golfen in de regen? 10 tips!

We gaan weer naar de periode met regen, wind en kou. Toch kan je in deze periode nog steeds perfect golfen.
10 snelle tips!

Hoe gebruik ik mijn driver?

Heb jij dat ook? Dat je een mooie driver in je golftas hebt, maar deze eigenlijk te weinig gebruikt. Of als je hem wel gebruikt dat je vaak de fairway mist?

De beste golfhandschoenen

Afgelopen maanden heeft een jury uit Amerika 45 golfhandschoenen getest. Er werden verschillende testen gedaan die zouden moeten bepalen welke golfhandschoenen de beste zijn. Uiteraard werd er ook gekeken naar de prijs/kwaliteit en dit was verrassend.

Golfen op Texel

De Texelse, een uitdagende 18 holes golfbaan! Vanaf het voorjaar 2014 zijn alle holes te bespelen en heeft de Texelse een volwaardige golfbaan. Ben jij er al geweest.

De beste golf cadeau tips!

De beste golf cadeaus 2022! Voor de één een dozijn golfballen en voor de ander een nieuwe driver… prijzen vanaf €8,95 tot wel €500. Alle trends leuke golf gadgets op een rij.

Hoe kan ik verder slaan met mijn driver?

Recht of ver? Links oplijnen of maakt dat niks uit? Je wil gewoon verder slaan maar dan heb je toch echt een goede basis nodig.

Hoe gebruik ik mijn putter?

Je ziet de pro’s op de televisie en je droomt ervan. Een putt van 12 meter midden in de hole! Is het je ook wel eens opgevallen dat deze pro’s bijna geen 3-putts maken? Dat is juist de kracht om een goede score binnen te brengen en je handicap te verlagen. Geen 3-putts meer!
Wil jij weten hoe?

Comments 1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.