Dure golfmaterialen voor thuis

Dure golf trainingsmaterialen voor thuis

Thuis golfen? De afgelopen weken zijn we er maar druk mee geweest. In ons vorige blog hadden we het over de top 3 golf trainingsmaterialen voor thuis. In dit golf artikel geven we je een aantal voorbeelden van dure golf trainingsmaterialen. Handig of niet, wel prijzig.

PGM putting en afslagmat

Voor €600 heb je de PGM putting en afslagmat. Alsof je op een echte green staat! Wil je de beste putter in golf worden?

Explanar home trainer

Voor €790 heb je de Explanar golf home trainer binnen. Met slechts een paar minuten per dag gebruik te maken van dit apparaat train je de perfecte golfswing.

explanar-golf-swing

Ernest Sports ES14

Voor rond de €500 heb je de launch monitor ES14 van Ernest Sports in huis. Het model biedt een breed pakket aan informatie. Met deze launch monitor check je je volledige golfswing. Best handig!

  • Clubsnelheid
  • Starthoek
  • Balsnelheid
  • Spin
  • Afstand
golf launch monitor

Tour Tempo Speedball

Voor €130 heb je de Tour Tempo golf speedball. De Speedball heeft de lengte van een 5-ijzer om je snelheid door de bal te trainen en het doel recht te raken. De Ball heeft klitteband die het doel meeneemt als je het goed (= recht) raakt. Inlcusief trainings DVD met veel oefeningen.

Scooter

In plaats van je draagtas, golftrolley of misschien wle je elektrische golftrolley kun je ook je ook met een scooter door de baan. Slechts €2250.

Golfsimulator

Als we ruimte en geld zouden hebben dan stond dit apparaat al in huis, de golfsimulator.


Bekijk hieronder nog meer golf blogs met leuke golfswing tips, golfclubs reviews, vergelijkingen en meningen over golfbanen van andere golfers.

Bunkerslag golf

Dikke drive, strak ijzertje naar de green ennnnnn plop, de bunker in. Het ging tot nu toe zo lekker maar voordat je de bal uit de bunker hebt! Steek je kop niet in het zand beste golfer want met deze tips is er hoop.

Pitchen golf

Nog ongeveer 60 meter tot de hole. Een fullswing met een pw kan niet want daarmee sla je 80 meter en dan gaat de bal over de green… Er blijft 1 optie over en dat is pitchen! In dit artikel leggen we je uit hoe je dat het beste kunt doen.

Chippen golf

Je mist de green op een haartje en moet nog maar een paar meter naar de hole. Putten is geen optie dus dan maar een mooie chip! Je hebt kans om de bal in de hole te chippen maar dan volgt er een slag die je niet in gedachten had….. Wil je beter en makkelijker chippen?

Golfweather app

De Golfweather app! 40.000 golfbanen en een andere manier om data te verzamelen. Steeds meer golfers gebruiken deze app om te zien wat voor weer het is of wordt op de golfbaan waar ze gaan golfen.

Golf Chip Game

Wil je beter chippen in golf of ben je het spel beerpong zat? Dan is er de golf chip game. Daag je vrienden uit en speel dit leuke golfspel. Diverse spelvarianten garanderen een leuke avond!

5 beste golfbanen in Turkije

Voor de echte golfliefhebber is er in Turkije maar één plek waar hij echt tot zijn recht komt: Belek. Belek is een relatief nieuwe toeristische bestemming. Toeristen komen voor de heerlijke stranden, de prachtige natuur en de golfbanen!

Beste driver 2023

De beste drivers 2023? In dit golf artikel een handig overzicht van de modellen van 2023 en we zijn er nog niet he?

De beste golfhandschoenen

Afgelopen maanden heeft een jury uit Amerika 45 golfhandschoenen getest. Er werden verschillende testen gedaan die zouden moeten bepalen welke golfhandschoenen de beste zijn. Uiteraard werd er ook gekeken naar de prijs/kwaliteit en dit was verrassend.

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *