Digitale golfkorting

Nieuw in Nederland!

Nieuw en uniek in Nederland voor golfbanen en golfers, de digitale Golfaanbieder.nl-kortingsvoucher. Greenfee voordeel, golfaanbiedingen, en andere golf acties die kunnen oplopen tot wel 60% korting! Alle (vrije) golfers kennen wel de golfvouchers die je moest uitprinten of kopen en dan moest inleveren bij de golfbaan. Met de Golfaanbieder.nl-kortingsvoucher heb je geen printer meer nodig! Direct downloaden op je mobiel, laten zien bij het afrekenen en golfen maar.

Hoe werkt het?
Golfaanbieder.nl plaatst een actie waar de Golfaanbieder.nl-kortingsvoucher bij zit. Je download de kortingsvoucher op je smartphone/ tablet en gaat naar de golfbaan waar deze actie wordt gehouden. Bij de receptie laat je op je smartphone/tablet de digitale Golfaanbieder.nl-kortingsvoucher zien en je krijgt direct de korting. Dit kan bijvoorbeeld 18-holes golfen zijn voor €35,-. Normaal zou het greenfeetarief bijvoorbeeld €45,- zijn, maar door het laten zien dat je via golfaanbieder.nl komt krijg je de greenfeekorting. Let op! Je hoeft de Golfaanbieder.nl-kortingsvoucher dus niet te printen!

Wat als je geen smarhone of tablet hebt?
Mocht je geen smartphone hebben dan is dat natuurlijk geen probleem! In dat geval kun je de Golfaanbieder.nl-kortingsvoucher gewoon uitprinten en inleveren bij de desbetreffende golfbaan.

Duidelijk aangegeven!
Er zijn golfbanen die bij ons nog steeds de normale kortingsvouchers hanteren. Deze golfbanen willen de voucher nog steeds uitgeprint zien!Bij elke actie van een golfbaan die wel de digitale Golfaanbieder.nl-kortingsvoucher accepteerd zetten wij dat er duidelijk bij!

Vertel het door en maak kans op het Golfaanbieder.nl-golfpakket
Retweet onze nieuwe actie op Twitter, LIKE ons op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je maakt kans op het Golfaanbieder.nl-golfpakket voor 2 golfers;

– 2 greenfees
– 2 kortingsvouchers voor clubfitting
– 2 Mizuno golfcaps
– 2 kortingsvouchers voor een golfshop

Digitale golfkorting