Beste Golf Drivers 2015

De beste golf drivers 2015 zijn bekend gemaakt en wij hebben weer een mooi overzicht voor je van de nieuwste golf driver modellen. Foto’s, rating en de golf drivers test zie je in dit golfblog en wij zijn benieuwd van welk golfmerk jouw driver is. Verder geven we je advies voor het kopen van een driver en hebben we een paar tips voor de beste golfset aanbiedingen.

Beste-golf-drivers-kopen en aanbieding

 

De meeste golfmerken hebben hun golf driver modellen al in 2014 gepromoot en op de markt gebracht en zijn dus helemaal klaar voor het golfseizoen 2015. Zoals elk jaar roepen de diverse golfmerken dat zij de beste driver hebben en dat je met hun driver veel verder, rechter en makkelijker slaat doordat zij de nieuwste technologieën hebben toegepast.

Welke Golf Drivers komen als beste uit de test

Nike Vapor golf driver

Nike Vapor Speed Pro


Nike Vapor Flex golf driver

Nike Vapor Flex 


Taylormade R15 golf driver

Taylormade R15 


Callaway V-Series

Callaway Big Bertha Alpha Series


Callaway Big Bertha V-serie

Callaway Big Bertha V-serie


Callaway XR

Callaway XR


Cobra Fly-Z

Cobra Fly-Z +


Cobra Fly-Z

Cobra Fly-Z


Ping G30

Ping G30


Titleist D915

Titleist 915 D


Wilson Staff D200

Wilson Staff D200


Srixon Z745

Srixon Z745


Bridgestone - J715

Bridgestone – J715


Mizuno JPX 850

Mizuno JPX 850

 

Nieuwe Golf driver kopen? 5 tips

Op internet vind je veel informatie en advies voor het kopen van de juiste golf driver. Het is echter wel zo dat veel van deze (golf)sites belang hebben bij een bepaald golfmerk en zich in alle bochten wringen om je juist die golf driver te laten kopen. Mocht je nou een nieuwe golf driver willen kopen bedenk je dan de volgende punten;

1- Laat je niet verleiden door één golfmerk
Leuk dat je hele tas uit bv. Nike golfclubs bestaat, maar als je makkelijkere drives wegslaat met een Taylormade driver dan moet je die kopen. Veel tourspelers golfen namelijk ook met diverse golfmerken.

2- Goedkoop is heel vaak duurkoop (ook bij de aanschaf van golfclubs)
Niemand wil de hoofdprijs betalen voor golfclubs of een golf driver, maar investeer die paar tientjes toch maar wel in een goeie golf driver. Je krijgt achteraf echt spijt als je de juiste golf driver hiervoor hebt laten lopen.

3- Ga even langs de Golfshop en laat je adviseren
De titel zegt het al. Ga eens langs bij een golfshop en laat je golfswing analyseren. Daarna sla je 50 golfballen met 5 verschillende drivers die worden aanbevolen door de verkoper. Mocht je 2 drivers hebben gevonden die je wel interessant vindt dan neem je die mee naar de driving range (tip 4)

4- Neem een demo golf driver mee naar de driving range
Het mooie aan golfshops op een golfbaan is dat je er gelijk je golfclubs kunt testen op de driving range, dus ook die favoriete golf driver. Tegenwoordig zie je ook dat veel golfshops die niet aan de golfbanen zitten dit doen. Even een kopietje van je paspoort en-/of borg en slaan maar.

5- Koop een golf driver met enige garantie
Een goedkope golf driver uit China, Japan of Amerika laten overkomen kan je veel geld besparen, maar met de ellende die je ervan kunt krijgen moet je echter wel rekening houden. In de afgelopen 12 jaar dat ik actief ben in de golfsport / golfmarkt heb ik veel ellende voorbij zien komen. Gebroken shafts, replica’s en soms helemaal geen golfclubs of golf drivers. Golfshop in Nederland = garantie = niet goed geld terug.

 

Golf driver aanbiedingen! 5 tips

De hoofdprijs betalen voor een golf driver wil je niet dus daarom is het slim om te wachten op een aanbieding. Maarja, wachten kan soms heeeeeel vervelend zijn. Als je dan eindelijk die ene golf driver wilt kopen in de aanbieding dan is ie vaak al weg. Wat nu? We geven je 5 tips om toch die mooie, goedkope maar superstrakke golf driver te bemachtigen;

1- Check regelmatig Golfaanbieder.nl voor golf driver aanbiedingen
Wij promoten regelmatig aanbiedingen van golfclubs, golfschoenen, golf drivers of andere golfspullen. Houdt deze acties dus in de gaten. Heb je haast en kan je niet wachten, neem dan gewoon even contact met ons op en misschien kunnen wij voor je zoeken.

2- Inschrijven nieuwsbrief golfshop
Schrijf je (tijdelijk) in voor een nieuwsbrief bij een paar grotere golfshops. Zo blijf je op de hoogte van diverse aanbiedingen en misschien zit er dan wel een aanbieding voor jou tussen.

3- Zoek een ouder model golf driver
Het werkt net zoals de nieuwste collectie golfschoenen; De nieuwste serie is het duurste en de versie van het jaar ervoor is afgeprijsd. Ook de grotere golfshops werken zo. Als je ons golfblog van “de beste Golf drivers 2014” bekijkt dan zal je deze modellen al afgeprijsd zien in verschillende golfshops.

4- Demo golf driver of een tweedehands
Vaak hebben golfshops (vooral op de golfbaan) tweedehands of demo golf drivers liggen. Deze zijn afgeprijsd met soms kortingen die kunnen oplopen tot wel 70%.

5- Golf driver via Marktplaats.nl
Je kunt ook prima een golf driver of golfclubs via marktplaats.nl kopen. Let ook hier op de verkoop van replica’s en de verborgen gebreken etc. Een belangrijk punt als je een golf driver koopt via Marktplaats.nl is dat je vraagt om een serienummer.
Daarnaast is het ook hierbij een feit dat je echt geen ‘nieuwe” golf driver kunt kopen voor de helft van de prijs. Goed overleggen, duidelijke afspraken en redelijke prijzen voor een golf driver maken de verkoop en inkoop via Marktplaats.nl wel interessant.

Welk golfmerk golf driver heb jij?

We hebben het dan wel over de driver die jij momenteel in je golftas hebt zitten. Wist je trouwens dat de driver de meest wisselende golfclub in je golftas is? Golfers houden hun golfset langer dan hun driver. De driver wordt regelmatig verwisseld voor een andere driver. Misschien herken jij jezelf hier in? Zelf heb ik al heel wat drivers versleten. Vaak met de hoop dat ik met die “nieuwe” makkelijker maar vooral verder kon slaan.

 

Interessante golfblogs gerelateerd aan dit Golfblog? Doe er je voordeel mee;

  • Online een “echte” golfset kopen?
  • Nooit meer een slice met je golf driver met de golfswing tips!
  • Hoe gebruik ik mijn Golf driver? Tips en advies voor goeie drives.

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste golfswing tips om je golfspel te verbeteren, scherpe greenfee acties, golfaanbiedingen van golfbanen in Nederland, golf en diner arrangementen, coole golfblogs, goedkope golfkleding in de aanbieding of de nieuwste golfclubs? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

[newsletter]