Adidas golfschoenen 2013

Adidas ADIZERO

De nieuwe Adidas Tour golfschoenen voor 2013 zijn bekend! De ADIZERO? Adidas introduceert hiermee de lichtste golfschoen die het bekende golfmerk ooit heeft gemaakt! De nieuwe golfschoenen wegen maar 300 gram en dat is maar liefst 38% minder dan de voorganger. Heel wat modellen en kleuren hebben we ondertussen voorbij zien komen, en met succes.

adizero-golfschoenen-golf

Adizero golfschoen

Dav Mattuicci, global marketing manager bij Adidas vertelt dat ook in 2013 Adidas met iets nieuws moest komen. Het comfort staat voorop en de golfschoenen moeten ook zeker een sportief uiterlijk hebben. Maar de technologie staat ook zeker niet stil in de golfwereld. Alles draait om snelheid, balans en souplesse. Neem bijvoorbeeld de Adidas 360 tour met het traxion systeem, dat een perfecte balans geeft door het gewicht op de voor en achtervoet te verdelen. Zo hebben wij nog wel meerdere technieken toegepast op diverse modellen. De concurrentie zit ook niet stil en zo kwam Nike met het ultralichte street model. Tiger Woods had ze één keer aan en half Amerika was opzoek naar de pantoffels van Nike.

adizero-explosion

Adizero explosion

Ok, prima een lichte golfschoen, maar ze moeten toch wel waterdicht zijn? Een stevige, lichte, sportieve en lederen golfschoen die de concurrentie weer even het nakijken laat. Juist, de ADIZERO! 300 gram golfschoen voor comfort en ontspannen teentjes. De winst van het gewicht zit hem in de zool. De zool is gemaakt van “pebax” en dat is een zeer sterk en flexibel soort kunstof. Tevens zijn er 10 in plaats van 8 softspikes aangebracht voor een betere grip en stabiliteit. In de eerste toernooien van 2013 zullen er al 24 tourspelers de nieuwe Adidas ADIZERO dragen. Uiteraard gesponsord! Wil jij ze kopen dan kost je dat nu nog 180 euro. Nu hier verkrijgbaar.

adizero-Tour-adidas-golfschoenen

adizero Tour adidas golfschoenen

adizero-Tour-adidas-golf

adizero Tour adidas golf

Adidas-golfschoenen-goedkope

Adidas golfschoenen

Adidas-dames-golfschoenen

Adidas dames golfschoenen