Adidas tour 360 X golfschoenen

De nieuwe Adidas golfschoenen zijn de Adidas tour 360 X. Met weer een paar “Adidas-achtige” vernieuwingen, lijkt ook de Adidas tour 360x golfschoen het wel weer goed te gaan doen op de golfmarkt. De nieuwe 360 X is licht, stabiel, waterdicht, heeft 9 spikes met 1 spike middenin, is sportief en ook casual. De ideale Adidas golfschoen dus.

5 op de foto, maar waarschijnlijk 6 kleuren in het echt!

Adidas-Tour-360X-golfschoenen

9 spikes waarvan 1 opvallend in het midden

Nieuwe adidas golfschoenen-tour-x

Ook komt er een model met de BOA techniek

Adidas 360X tour golf golfschoenen

De verwachting is dat er 6 kleuren uitkomen en dat de prijzen rond de €140 liggen. De golfschoenen zouden vanaf begin november 2014 in de winkel verkrijgbaar zijn. uiteraard zijn er ook 2 modellen met extra’s uitgevoerd, namelijk de Adidas tour 360X BOA. Met de BOA techniek hoef je geen veters meer te strikken, maar aan een knopje/button draaien die ervoor zorgt dat de veter wordt aangespannen. De BOA techniek zagen we al eerder bij o.a. Footjoy maar ook Adidas zelf heeft dit al eerder toegepast. De modellen met de BOA techniek zullen iets prijziger zijn!

Op zoek naar Golfschoenen in de aanbieding? Kijk hier dan eens!

Misschien zijn dit ook wel leuke golfblogs voor je?
De beste golfhandschoenen van nu!
Online een “echte” golfset kopen?
Speciale golfschoenen? Moet je deze eens zien!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste golftrends, golfclubs, golfspullen, golftips of gewoon de beste greenfee acties? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

[newsletter]

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.