De Gelpenberg greenfee actie

Golfbaan de Gelpenberg heeft een leuke greenfee actie. Start early bird voor 9:00 uur of tijdens de twilight na 15:00 uur en je krijgt korting op je greenfee. De golfaanbieding is geldig van april t/m september.

  • 9 holes = €20
  • 18 holes = €35

Meer weten over deze greenfee actie of de golfbaan van Golfbaan De Gelpenberg? Check dgcdegelpenberg.nl

Golfclub De Gelpenberg – Aalden – Drenthe

Meer greenfee acties van Golfclub De Gelpenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Golfclub de Gelpenberg heeft dit jaar weer een aantal leuke golf arrangementen waaronder het “lustrum arrangement”. Vanwege het 9e lustrum van Golfclub de Gelpenberg kun je profiteren van deze golfaanbieding. Op alle woensdagen van 1 mei t/m 31 oktober tussen 13:00-15:00 uur is een greenfee voor 18 holes met lunch of met Plate slechts €45. Benieuwd wat je allemaal krijgt voor dit tarief? Klik hier!

Meer greenfee acties van Golfclub De Gelpenberg

Op de Drentse Golfclub De Gelpenberg kun je al voor €67,50 golfen en dineren. Ontvangst met een kopje koffie of thee met wat lekkers. Onbeperkt toegang tot de drivingrange en 18-holes golfen op de schitterende golfbaan van Golfclub De Gelpenberg. Na afloop wat genieten van een heerlijk luxe borrelplateau. Wil je dit golfarrangement reserveren of weten welke golfarrangementen De Gelpenberg nog meer heeft? Check dgcdegelpenberg.nl

Meer greenfee acties van Golfclub De Gelpenberg

Top