Golfen

Golfaanbieder.nl

Wij zijn Rémon van Hunnik en Rory Colpaart. Wij zijn zelf fanatieke golfers met een passie voor golf en respectievelijk een golf handicap van 12,0 en 5,6. Wij golfen regelmatig op verschillende golfbanen in Nederland en naast dat het natuurlijk onze favoriete bezigheid is, is het wel een dure hobby geworden. Wij golfen zelf op zoveel mogelijk golfbanen in Nederland omdat dit golfen leuk en uitdagend maakt. Als je vaak op een andere golfbaan golft dan betaal je vaak het volledige greenfee tarief. Dus wij dachten, hoe kunnen we er nou voor zorgen dat we overal kunnen golfen maar niet altijd de hoofdprijs betalen. We zijn toen zelf allerlei acties gaan opzoeken van verschillende golfbanen. Op een gegeven moment hadden we zo veel greenfee acties van golfbanen dat we dachten; dit gaan we delen met meerdere golfers die er net zo over denken als ons. Ons idee was geboren: Golfaanbieder.nl.

Wat doen we?

Wij geven je een overzicht van zo veel mogelijk golfbanen in Nederland met leuke golfaanbieidngen en greenfee acties. Hierdoor kun jij weer golfen met korting op verschillende banen in Nederland.

Je kunt bij ons dus op diverse golfbanen in heel Nederland met veel korting golfen. Je hoeft geen lid te zijn. Je hoeft enkel te kijken welke actie je interessant vindt en je kan direct profiteren van jouw korting.

Naast goedkoop golfen kun je bij ons ook goedkoop golfreizen boeken, goedkope golfkleding aanschaffen, zoals golfkleding van Nike en golfkleding van Abacus. Wij proberen je dagelijks te voorzien van nieuwe acties.

Wij helpen je om je spel te verbeteren
Bij onze golftips geven wij handige tips om je spel te verbeteren. Verder zie je hier onze eigen ervaringen over golfbanen, nieuwe trends in golfmateriaal en golfkleding en uiteraard waar de beste en betaalbare golfbanen in het buitenland zijn.  Heb je een actie of golfbaan gezien die je niet bij Golfaanbieder.nl ziet staan, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar: info@Golfaanbieder.nl. Jouw mening wordt zeer op prijs gesteld!

KvK# 52080919


Top