Tot en met 31-3-2018 kun je profiteren van 2 scherpe greenfee acties op Golfbaan De Gelpenberg. Voor slechts €99 speel jij met je vrienden in een flight. Wil je alleen of met met minder mensen golfen dan kun je gebruik maken van het speciale winterarrangement. Goedkoop 9 of 18 holes golfen met een heerlijk kopje soep na afloop. Meer weten of reserveren bij Golfbaan De Gelpenberg? Check www.dgcdegelpenberg.nl

Golfclub De Gelpenberg – Aalden – Drenthe

Golfclub de Gelpenberg heeft dit jaar weer een aantal leuke golf arrangementen waaronder het “lustrum arrangement”. Vanwege het 9e lustrum van Golfclub de Gelpenberg kun je profiteren van deze golfaanbieding. Op alle woensdagen van 1 mei t/m 31 oktober tussen 13:00-15:00 uur is een greenfee voor 18 holes met lunch of met Plate slechts €45. Benieuwd wat je allemaal krijgt voor dit tarief? Klik hier!

Op de Drentse Golfclub De Gelpenberg kan je voor €79,50 “golfen en Dineren”. Je wordt ontvangen met 2 kopjes koffie/thee met wat lekkers. Je speelt 18-holes en na afloop krijg je wat drinken met een warm bittergarnituur met daarna een 3-gangen (keuze) diner. Ook te boeken met 9-holes. Wel even reserveren! Golfen en dineren op Golfclub de Gelpenberg.


Top