Golf driver

Natuurlijk ben je opzoek naar de beste golf driver! Een mooie glimmende golfclub waarmee je misschien wel 20 meter verder slaat dan met je huidige golf driver. Het liefst één waarvoor je heel weinig moeite hoeft te doen met je golfswing. Een driver waar een headcover opzit waar alle andere golfers verschrikt en jaloers naar kijken…..Weet je dan wat voor golfdriver ik bedoel?

Ik geef je in dit golfartikel gelijk een tip. Wissel niet zomaar van driver! De driver is 1 van de moeilijkste golfclubs in je golftas. Ook al is het de grootste golfclub het blijft lastig. Geef jezelf de tijd om de club onder controle te krijgen en oefen ermee totdat de blaren op je hand…. nou zoveel ook weer niet. Oefen gewoon, probeer wat driver golfswing tips en gebruik hem! Toch een nieuwe driver kopen? Lees verder hoe je de beste golfdriver koopt.

golf-driver-kopen

Beste golf driver

De bekende golf merken als lanceren jaarlijks de mooiste en beste golf driver modellen. Maar hoe koop je nou de beste driver? In dit golf artikel geven we je graag wat advies om de beste golfdriver te kopen. Drivers van de bekende merken als Callaway, Titleist, Taylormade, Nike, Ping en Mizuno hebben elk jaar de mooiste beloftes maar werken deze ook wel voor jou?  We geven je wat handige tips voor de aanschaf van een goede driver en geven je voorbeelden van de beste golf driver aanbiedingen.

Zoals elk jaar hebben de meeste golfmerken hun nieuwste golf driver modellen al in het jaar ervoor gepromoot en op de golfmarkt gebracht. De verschillende marktpartijen roepen natuurlijk ook nu weer dat zij de beste driver verkopen en dat je met hun golf driver veel verder, rechter en makkelijker slaat doordat zij de nieuwste technologieën in de golfclubs hebben verwerkt. 1 ding hebben ze wel allemaal toegepast en dat is design. De meest opvallende modellen met verstelbare grips en clubhoofden. Gewichten en tools zijn ook niet meer weg te denken en dat allemaal voor een betere drive…

Beste golf driver 2018

Golf driver kopen

Online vind je veel informatie en advies voor het kopen van de juiste driver. Het is echter wel zo dat veel van deze (golf) websites belang hebben bij een bepaald golfmerk en zich in alle bochten wringen om je juist dat ene merk golf driver te laten kopen. Mocht je nou een nieuwe golf driver kopen, check dan de volgende punten;

1- Meerdere golfmerken
Je hele golfset bestaat uit Callway Golfclubs, maar als je makkelijkere drives wegslaat met een Taylormade driver dan moet je die kopen. Veel tourspelers golfen namelijk ook met diverse golfmerken. Richt je pijlen dus niet op 1 golfmerk maar ga golfclubs vergelijken.

2- Goedkope driver (ook bij golfclubs)
De hoofdprijs betalen voor golfclubs of een golf driver wil niemand, maar investeer die paar extra euro’s toch maar wel in een goeie golf driver. Je krijgt achteraf echt spijt als je de juiste golf driver hiervoor hebt laten lopen.

3- Laat je adviseren bij de golfshop
Ga eens langs bij een golfshop en laat je golfswing analyseren met een simulator. Sla 50 golfballen met 5 verschillende golf drivers die worden aanbevolen door de verkoper. Mocht je 2 drivers hebben gevonden die je wel interessant vindt dan neem je die mee naar de driving range (tip 4)

4- Neem een demo golf driver mee naar de driving range
Het mooie aan de golfshops op een golfbaan is dat je er gelijk je golfclubs kunt testen op de driving range, dus ook die favoriete golf driver. Tegenwoordig zie je ook dat veel golfshops die niet aan de golfbanen zitten dit doen. Even een kopietje van je paspoort en-/of borg en slaan maar.

5- Golf driver kopen met garantie
Een goedkope golf driver uit China, Japan of Amerika kopen kan je veel geld besparen, maar met de ellende is vaak ook groot. In de afgelopen 13 jaar dat ik actief ben in de golfsport / golfmarkt heb ik veel ellende van replica’s voorbij zien komen. Gebroken shafts, replica’s en soms helemaal geen golfclubs of golf drivers komt regelmatig voor. Golfshop in Nederland = garantie = niet goed geld terug.

Golf driver aanbiedingen

De hoofdprijs betalen voor een golf driver is echt zonde dus wacht op een aanbieding. Wachten, wachten en nog eens wachten kan soms heeeeeel vervelend zijn. Als je dan eindelijk die ene golf driver wilt kopen in de aanbieding dan is ie vaak al weg. Wat nu? We geven je 5 tips om toch die mooie, goedkope maar superstrakke golf driver te bemachtigen;

1- Check regelmatig Golfaanbieder.nl voor golf driver aanbiedingen
Wij promoten regelmatig aanbiedingen van golfclubs, golfschoenen, golf drivers of andere golfspullen. Houdt deze aanbiedingen dus scherp in de gaten. Heb je haast en kan je niet wachten, neem dan gewoon even contact met ons op en misschien kunnen wij voor je zoeken en-/of bemiddelen.

2- Inschrijven nieuwsbrief golfshop
Schrijf je (tijdelijk) in voor een nieuwsbrief bij een paar grotere golfshops. Zo blijf je op de hoogte van diverse golfclubs aanbiedingen en misschien zit er dan wel een aanbieding tussen voor die driver.

3- Zoek een ouder model golf driver
Het werkt net zoals de nieuwste collectie golfschoenen; De nieuwste serie is het duurste en de versie van het jaar ervoor is afgeprijsd. Bijna alle golfshops werken ook zo. De eerste 3 maanden van het nieuwe golfseizoen zijn de prijzen stabiel en daarna beginnen de aanbiedingen al. In 2015 was de prijs €350 en nu zal je zien dat de modellen van 2015 rond de €189 liggen.

4- Demo golf driver kopen of tweedehands golfclub
Vaak hebben golfshops (vooral op de golfbaan) tweedehands of demo golf drivers liggen. Deze golfclubs zijn afgeprijsd met  soms wel 60% korting.

5- Golf driver via Marktplaats.nl
Je kunt ook prima een tweedehands golf driver of golfclubs via marktplaats.nl kopen. Let ook hier op de verkoop van replica’s en de verborgen gebreken etc. Een belangrijk punt als je een golf driver koopt via Marktplaats.nl is dat je vraagt om een serienummer. Daarnaast is het ook hierbij een feit dat je echt geen ‘nieuwe” golf driver kunt kopen voor de helft van de prijs. Goed overleggen, duidelijke afspraken en redelijke prijzen voor een golf driver maken de verkoop en inkoop via Marktplaats.nl wel interessant.

Jumbo Golf

Wij promoten vaak Jumbo golf als het gaat om golfclubs, golftassen, golfballen of andere golfartikelen. Jumbo Golfwereld heeft een breed assortiment aan golfspullen, scherpe prijzen, bekende golfmerken en vaak leuke golf aanbiedingen. Daarnaast heeft Jumbo golf ook nog diverse vestigingen in Nederland.

jumbo-golf

Wil je als 1e op de hoogte zijn van de goedkoopste greenfee acties, de beste golfswing tips en scherpste golf aanbiedingen? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Ook als je gratis greenfees wilt winnen!

Top