Golfswing tips! Gebruik jij ze?

Bijna alle golfers hebben weleens golfswing tips (oefening) uit een blaadje meegenomen naar de drivingrange. Vooral als beginnend golfer ben je opzoek naar goeie golfswing tips die je helpen om je golfspel te verbeteren. Of dit nou tips zijn om te chippen of putten of die golfbal met je driver verder te slaan, elke golfer kent ze. Youtube, Google, Golfjournaal, Golfers-magazine en nog veel andere media kunnen je daarbij helpen. Als je een paar van deze golfswing tips gebruikt dan zal je ook zeker resultaat boeken met je golfspel. Golf oefening bekijken, oefenen op de drivingrange en daarna uitvoeren op de golfbaan.

Golfswing tips lezen en gebruiken is een ander verhaal!
We hebben een vraag ontvangen van Peter en hij is benieuwd wat andere golfers ervan vinden. Worden golfswing tips nog wel gelezen of gebruikt? Peter merkt dat hij steeds minder de golfswing tips leest en toepast. De boekjes staan er vol van maar elke keer komt hij een andere variant tegen. Voorbeeld: 5 maanden geleden was het nog handen voor de bal bij het chippen, deze maand clubblad recht op lijn met je golfclub. Ik weet het ook niet meer….Ondertussen golf ik nu een paar jaar en heb me eigen methode. Tuurlijk snap ik dat golfswings worden geanalyseerd en worden doorontwikkeld. Maar soms zag ik in een korte periode 2 tipselkaar volledig tegenspreken. Voor mij als golfer maakt het nu niet meer echt uit maar als beginnend golfer zou ik gek worden.

Mooi moment om te checken of jij iets doet met Golfswing-tips. Geef even aan of jij de tips gebruikt. we zijn benieuwd…

 

golfswing-tips-verbeteren

Het is niet erg om te lezen en te oefenen!

Uiteraard hebben wij ook een paar golfswing tips voor je!

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe tips en/of leuke greenfee acties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Wij bedanken Peter voor zijn vraag! Heb jij ook een vraag en wil je weten wat andere golfers daar van vinden, mail ons via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Top