Golf abonnement en lidmaatschap

Het kon niet uitblijven dat ik het een keer moest hebben over het golf abonnement. Steeds meer golfbanen passen hun lidmaatschap aan en bedenken nieuwe vormen van abonnementen. Steeds meer golfbanen gaan over op het maandelijkse golf abonnement en betalingen. In dit golf artikel vraag ik je wat jij dit jaar gaat doen en promoot ik 6 leuke golf abonnementen.

ngf-pas-2019

Welke keuze maak jij dit jaar?

Weet jij al wat je dit jaar gaat doen met golfen? Blijf je lid bij de golfclub waar je nu zit of stap je over naar een andere golfbaan? Stop je helemaal met je huidige golf lidmaatschap en ga je vrij golfen? Of ben je aan het kijken naar een andere vorm van bijvoorbeeld een ronde kaart of ander golf abonnement?

De nieuwe golfer en het golf lidmaatschap
Als je een beetje het golfnieuws en de golfartikelen omtrent het golf  lidmaatschap hebt gevolgd, dan weet je dat diverse golf instanties, stichtingen en de golfbanen zelf zich al jaren bezighouden met de “nieuwe” golfer. Dit is de golfer die iets minder tijd heeft (of zichzelf gunt) en vooral een gevoel van vrijheid wil. Dit is ook de golfer, ook al ontkennen veel partijen dit nog steeds, die een simpele rekensom maakt van de totale kosten van het golf abonnement: lidmaatschap kost €1000 en een ronde gemiddeld €40. Daar kan de nieuwe golfer dus 25 rondjes van golfen in een jaar. Of deze golfer neemt een tijdelijk golf abonnement van €300 en speelt 3 á 4 maanden in zomer en voor de rest zoekt hij of zij een greenfee actie.

De Golfclub en het lidmaatschap

Ja maar…. zegt de golfclub, het golf lidmaatschap heeft enorm veel voordelen.
Ja maar…. zegt de golfer, dan speel ik alleen maar op 1 golfbaan.
Ja maar… zegt de golfclub, we onderhouden de baan goed en er zijn veel activiteiten.
Ja maar…. zegt de golfer, het is veel geld en weet niet of ik het er wel uit haal.

En zo gaat de discussie verder en verder. Dat er iets moet of moest veranderen is wel duidelijk! Waarom schrijf ik moest? Omdat ik heel veel golfbanen zie die al een paar jaar bezig zijn met veranderen en innoveren. Golfbanen die niet afwachten maar gewoon doen. Golfbanen die actief zijn met social media, leuke maandelijkse acties hebben en die hun leden verwennen. Er zijn diverse golfbanen die een website hebben waardoor je gelijk zin hebt om daar te golfen. Golfclubs die geen standaard tekst hebben met “als gast bent u ook van harte welkom”.

Veel golfbanen zijn actief

Verschillende golf abonnementen en aanbiedingen
Ondertussen zijn er al aardig wat golfaanbiedingen in 2018 gepromoot en nog vele greenfee acties zullen de komende maanden volgen. Het valt mij de laatste tijd op dat steeds meer golfbanen leuke deals hebben, ook voor de langere termijn. Vooral de golf rondekaarten en het maandelijks golf abonnement zetten de trend.

  • Lidmaatschap met samenwerkingsverbanden (golfen voor een gereduceerd tarief op een andere golfbaan)
  • Strippenkaarten
  • Proeflidmaatschap voor 3 maanden
  • Rondekaarten
  • Spaaracties
  • Meerdere golfarrangementen

Golf abonnementen

6 strippenkaarten, golf abonnementen of lidmaatschappen die jou misschien wel aanspreken?In onderstaande lijst is het niet zo dat nummer 1 ook de nummer 1 is. Het zijn gewoon 6 acties of abonnementen die er erg leuk uitzien. Soms kun je hiermee heel goedkoop golfen  en soms ligt het tarief wat hoger maar krijg je wat extra’s.

Golfbaan Hitland
Zeer scherpe tarieven voor verschillende rondekaarten. Daarnaast nog de maandelijkse greenfee acties en golfarrangementen.

Golfbaan Hitland

Zaanse golfclub
Verschillende golf abonnementen en daarbij nog maandelijkse acties.

Golfbaan Hoge Dijk
Naast het vaste lidmaatschap scherpe tarieven voor rondekaarten en arrangementen.

Golfbaan de Hoge Dijk

Golfbaan de Hoge Dijk

 

Golfpark de Haenen
Full membership jubileum actie en diverse acties zoals het twilight abonnement.

Golfpark de Haenen

Golfbanen en acties!

Weet jij nou ook een golfbaan met leuke golf abonnementen of met een speciaal lidmaatschap? Dan hoor ik dat graag! Geef onder aan dit golfblog je reactie of stuur een mail naar info@golfaanbieder.nl.

Vergeet je niet in te schrijven op onze gratis nieuwsbrief! Wekelijks leuke aanbiedingen en greenfee acties….
 

Misschien nog andere leuke golf artikelen?

Golfkleding kopen?

Golfclubs kopen?

Rechte drive slaan met je golf driver

Reacties zijn gesloten.


Top