De beste golf cadeau tips!

Golfer of geen golfer, als je opzoek bent naar een golf cadeau dan krijg je graag wat tips om het beste golfcadeau te kopen. Sinterklaas of kerst, vader of moederdag zijn de speciale dagen in het jaar om te zoeken naar een leuk golf kado. In dit golfblog geven we je een paar handige tips om net dat ene leuke goedkope cadeau te scoren en echt het beste golfcadeau te kopen waar je vriend, vriendin of familielid echt wat aan heeft.

golf cadeau 2017

JumboGolf heeft 179 speciale kado’s


Origineel golf kado
Golfballen, golfkleding, golfcaps, golfhandschoenen, golfshoenen spikes of misschien wel een greenfee is altijd een origineel golf cadeau. Het belangrijkste is natuurlijk je budget. Ook als je wat meer geld wilt uitgeven aan een golf cadeau helpen we je op weg! Niet alleen handig tijdens de feestdagen maar misschien ook als er iemand jarig is. De prijzen voor deze golf cadeau’s variëren van €10 tot €250. Tijdens de zoektocht naar een leuk golf kado kom je zeker nog veel meer leuke golf presentjes tegen! Let wel op dat je iets koopt waar je vriend of kennis echt wat aan heeft!

Golf cadeau tips top 10!
Als we echt gericht zoeken naar leuke golf kado’s en daar een top 10 van willen maken dan zien we dat onderstaande producten tijdens de feestdagen goed verkocht worden. Welke golfer wil nou niet een mooi doosje golfballen?
Klik op de foto om direct het product te bekijken en-/of te bestellen.

1- Golfriem of golfbelt

mizuno-golf-riem

Golfriemen v.a. €29,95

2-Golfballen

nike-golfballen

Golfballen v.a. €9,95

3- Golfcaps

golf-caps-golfmerken

Golf caps van de beste golfmerken v.a. €12,95

4- Golfhandschoenen

golfhandschoenen-kopen-online

Golfhandschoenen v.a. €9,95

5- Golf-cadeaubon

golf-kadobon

Golf cadeau-bon v.a. €15,95

6- Golfschoenen-spikes

Golfshoenen-spikes

Golfschoen-spikes v.a. €9,95

7- Toursticks

toursticks-voor-golf

Toursticks v.a. €17,95

8- Golf handdoeken

golf-handdoeken

Golf handdoeken


Dure golf cadeaus

Is er iemand jarig of viert hij of zij een jubileum dan zijn duurdere golf cadeaus leuker om te kopen. Laat alle vrienden of kennissen een bijdrage doen en koop een duurder golf cadeau. Denk hierbij aan een golftrolley, golftas, golfdriver, een goed regenpak of wat materialen om het golfspel te verbeteren. Deze golfspullen gaan vaak echt wel een paar jaar mee. Degene aan wie je dit geeft zal er zeker plezier aan beleven!

Golftrolley

beste-golftrolley-kopen

Een goede 3-wheel golftrolley is er v.a. €159

Golftas

beste-golftassen-aanbieding-kopen

Een goede golftas kost rond de €180

Golfdriver

Callaway Big Bertha Alpha driver

Een goed driver kost rond de €250

Game Golf tracking system

Game-golf-tracking-system

Met dit systeem haal je alles uit je golfspel €199

Weet jij nog meer leuke golf cadeaus? Laat het ons weten en dan delen wij het weer met andere golfers zodat ook zij een fantastisch golfcadeau kunnen kopen.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe golfswing tips, leuke greenfee acties of de beste golf aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
 

Andere artikelen!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Top